Glas Scheiden Is Nu Nog Makkelijker!

Heeze-Leende – De gemeente start met een campagne om het scheiden van glas te verbeteren met het motto ‘Glas in ’t Bakkie!’.
Bij de glasbakken in de gemeente is op zaterdag 5 september een VIP-tent ingericht. De VIP-tent staat van 9.30 tot 11.00 uur bij de Attent in Sterksel, van 12.00 tot 13.30 uur bij de Albert Heijn in Heeze en van 14.30 tot 16.00 uur bij de Plus en Aldi in Leende.
Iedere Heeze-Leendenaar die zijn glas naar de glasbak komt brengen, wordt door een speciaal Glasteam als VIP ontvangen. Ook wethouder Wilma van der Rijt zal haar glas komen brengen en in gesprek gaan met de Heeze-Leendenaren. De belangrijkste boodschap is: een beetje restjes aan het glas is geen bezwaar, doe de deksel of dop erop en breng het naar de glasbak. Je hoeft het glas dus niet eerst schoon te spoelen. Zo wordt glas scheiden nog makkelijker.
Meer weten over hoe makkelijk het is om glas naar de glasbak te brengen? Dan kunt u terecht op www.glasscheiden.nl. Daarop staat ook uitgelegd wat wel en niet in de glasbak hoort en waarom het goed is om glas te scheiden.