Bloemenwandelingen IVN Cranendonck

Iedereen is welkom bij de 4 bloemenwandelingen die de wandelwerkgroep van het IVN Cranendonck in de lente gaat presenteren. De wandelingen zijn op woensdagavond.
Op 11 mei is er een wandeling aan hetImmenhof en omgeving. De start is op de zandweg naar de blokhut van Scouting Freres Jacques, een zijweg van de Broekkant in Budel. We bekijken de bloemen die voorkomen in een moerasgebied en de drachtplanten van de Immenhof. Op 18 mei wordt er gewandeld op de Groote Heide. De start is op het parkeerterrein bij de Achelse Kluis aan de Petrus van Eynattenlaan. Hier worden stroken ingezaaid met bloemen ten behoeve van bijen en vlinders. Ook het heidegebied komt aan de orde. Op 25 mei is Airpark Budel aan de beurt. De start is aan de A.Plesmanstraat, zijstraat van de Randweg-Zuid, naast de Firma van Cranenbroek. We bekijken de bloemen op een braakliggend terrein, langs de nieuw aangelegde waterloop en rondom de vijver aan de Randweg. Op 1 juni wordt er gewandeld op de Loozerheide in Dorplein. De start is op de zandweg dicht bij het industrieterrein van Weert (o.a. Trespa) aan de Kempenweg. De zandweg vind je bij hectometerpaaltje 3.7. Let op de IVN-gidsen in de groene jacks!
Wilt U meer informatie? Neem dan contact op met Nel Meulman, tel. 0495 – 592276 of lees dit bericht na op www.ivn.nl/cranendonck. De start is steeds om 19 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.