Vermoedelijk vier gemaskerde daders overvielen donderdag kort na 20.00 uur de Plus Supermarkt in Budel-Schoot. De vermoedelijke jeugdige overvallers gingen er te voet vandoor richting Hamont. Van hen ontbreekt voorlopig elk spoor.

De politie is op zoek naar enkele specifieke getuigen, zoals de automobilist die de daders is achternagereden en daarna met een agent heeft gesproken. Andere getuigen hebben ter plaatse met de politie gesproken, maar van hen zijn geen persoonsgegevens bekend. De politie vraagt of zij zich alsnog willen melden.

Als u (bewakings)beelden heeft waarop de daders te zien zijn dan vraagt de politie u om deze te delen. Voor contact met de recherche kunt u bellen met 0900-8844, of wanneer u vanuit België belt +31–343578844. Heeft u informatie, maar wilt u liever anoniem blijven? Tip dan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.