Mars- en showwedstrijden in Hamont

Met Pinkstetren (zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni) zijn in Hamont voor de 27e maal de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen. Naast de ongeveer 2000 amateurmuzikanten uit België,Nederland, Duitsland en Oostenrijk, zijn er ruim 200 vrijwilligers actief. Het evenement wordt georganiseerd door Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia.
Op zaterdag is de taptoe, en de marswedstrijden zijn op zondag en maandag.
Zondagavond vindt in de Posthoorn vanaf 20u00 een Verbroederingsavond plaats waar buitenlandse gastkorpsen een grandioos concert geven. Dit concert is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis.
Voorverkoop tickets
Een toegangsticket voor de Internationale Taptoe (zaterdag) kost 17,00 euro, voor de wedstrijden op zondag en maandag 10,00 euro. Een driedagenkaart kost 25,00.
Tickets en driedagenkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de bankkantoren van de KBC-Bank (Hamont, Achel) de Belfius Bank en de BNP Parisbas Fortis-Bank in Hamont, in het Esso-tankstation van Hamont, bij Bruna in Budel en Plus Dennis van Moorsel in Budel-Schoot. Er kunnen tevens tickets besteld worden via de website www.marsenshow.be.