Dit jaar wordt voor de vrijwilligers uit Heeze-Leende voor de 5e keer een vrijwilligersdag georganiseerd. Een dag waarbij vrijwilligers in het zonnetje gezet worden. De gemeente Heeze-Leende waardeerthet vrijwilligerswerk bijzonder en wil u van harte uitnodigen.
De vrijwilligersdag is zondag 14 september van 19:00-22:00 in dorpshuis ’t Perron in Heeze. Vrijwilligers die niet verbonden zijn aan een organisatie zijn ook van harte welkom. De organisatie van deze avond ligt in handen van de vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Paladijn, organisatie voor welzijn.
Dit jaar is gekozen voor een gevarieerd programma met 2 dansoptredens door Dansschool 4LDC uit Heeze en Someren, een voorstelling van tonprater Berry Knapen en muziek door Wim en Theo.
Voor aanvang van de voorstelling wordt u in het restaurantgedeelte ontvangen voor een aangekleed kopje koffie.
Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst : 19:00u
Aanvang : 19:30u
Einde : 21:30u
Afhalen toegangsbewijzen vrijwilligersdag 2014: Indien u actief bent als vrijwilliger binnen de gemeente Heeze-Leende, dan kunt u voor €2,- per persoon een toegangsbewijs afhalen op onderstaande data. Bij het toegangsbewijs zijn 2 consumptiebonnen inbegrepen.
Afhalen kaartjes
Datum Tijd Locatie
03-09-2014 19:00-21:00 Dorpshuis ’t Perron Heeze
09-09-2014 19.00-21:00 Dorpshuis ’t Perron Heeze
Let op: Er wordt per persoon maar één toegangsbewijs verstrekt. De toegangsbewijzen kunnen niet vooraf besteld of gereserveerd worden.
Wellicht ten overvloede vermelden wij nog eens dat de vrijwilligersdag alleen bedoeld is voor mensen die vrijwilligerswerk doen, dus niet voor hun huisgenoten, partners, buren, zus/broer, familie, of andere bekenden.