De bijeenkomst(en) van het Longpunt Weert gaan niet door!

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus ziet het Longpunt Weert zich helaas genoodzaakt alle bijeenkomsten voor mensen met een longziekte, zoals longpunten, te annuleren tot 1 juli 2020. Dat is een maand langer dan het huidige verbod op events tot 1 juni door de overheid voorgeschreven. Hiervoor is gekozen omdat mensen met een longziekte kwetsbaar zijn en men wil voorkomen dat zij extra risico lopen. 1 Juli is tevens het begin van de zomervakantieperiode. Het Longpunt Weert houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer de bijeenkomsten, na de zomer, weer hervat worden. Verder is een aantal vragen voorgelegd aan longarts Menno van der Eerden van het ziekenhuis Erasmus Medisch Centrum. Lees hier de antwoorden: http://bit.ly/2T4kpXo