Inge Maas uit Heeze voert namens het CDA Heeze-Leende de lijst met 13 kandidaten voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen aan. Wethouder Frank de Win uit Leende staat op plaats 2 en is ook voor de komende bestuursperiode de wethouderskandidaat voor het CDA. Op plaats drie staat melkveehouder Jos Vos uit Sterksel die, net als Peter Vertogen (plaats 5) de partij al vertegenwoordigt in de gemeenteraad. Nieuwkomers op de lijst zijn Martin Mordang op plek 3, Mariolande Ikink-van de Wetering op plek 6 en Willie Rutjens op plek 7. CDA Heeze-Leende heeft een kernachtig verkiezingsprogramma dat zich makkelijk laat lezen. Wonen, de lokale economie en het welzijn van mensen zijn speerpunten, maar ook veiligheid en een groene omgeving ontbreken niet. Kijk voor de volledige kandidatenlijst en het hele verkiezingsprogramma ‘Thuis in eigen dorp’ op de website van het CDA Heeze-Leende.