RKSV Heeze met opgeheven hoofd onderuit in nacompetitie

DEN HAAG – Waar het eerste elftal van RKSV Heeze afgelopen donderdag nog glorieus won met 6 – 1 van Chevremont, was T.A.C.’90 zondag met 2 – 1 te sterk, waardoor het seizoen ook meteen ten einde is voor de rood-groenen.

Ondanks de verre reis naar het westen van het land, waren een flink aantal supporters uit Heeze meegekomen naar Den Haag, mede dankzij het busvervoer dat de afgelopen dagen werd geregeld en om rond de klok van 10.15 vertrok vanaf het Lambrek.

In de wedstrijd zelf was T.A.C.’90 over het algemeen de betere ploeg. Dat leverde in de eerste helft een voorsprong op voor de Hagenaren. Deze stand bleef lang staan, tot in de slotfase Gijs Moerenhout de stand op gelijke hoogte bracht. Waar Heeze dacht aan een eventuele verlenging, was het meteen via een afstandsschot opnieuw raak voor T.A.C.’90. Heeze speelt volgend seizoen opnieuw in de 1e klasse.