DOSL na verlenging een ronde verder

OIRSCHOT – In de eerste ronde voor promotie naar de 3e klasse heeft DOSL een 1 – 3 overwinning geboekt bij Spoordonkse Boys. Deze ontstond na verlenging, nadat er bij 1 – 1 werd afgefloten na 90 minuten.

In de nacompetitie voor de 3e Klasse, regio zuid 1, zijn in totaal 5 plekken beschikbaar. Ook sv Budel mengt zich nog in deze strijd en speelt komende donderdag in Boxtel bij ODC. DOSL speelt diezelfde avond in het ‘’Tilburgse’’ Biezenmortel bij VCB. De winnaars van deze wedstrijden spelen volgende week zondag, 19 juni,  op neutraal terrein tegen elkaar.

De wedstrijd zelf ontbrandde zich na rust pas toen Spoordonk op voorsprong kwam uit een strafschop. Menno Bekkers zette DOSL vlak daarna op gelijke hoogte. Vroeg in de verlenging kopte René Bolster een hoekschop binnen. De thuisploeg kwam deze klap niet meer te boven en vlak voor het einde maakte Roel van Geldorp het karwei af voor de Leendenaren.