DOSL en Rood Wit’67 gaan op voor Promotie

LEENDE / BUDEL-DORPLEIN – DOSL en Rood Wit’67 spelen vanmiddag in de finale van de nacompetitie voor promotie. DOSL speelt in Veldhoven tegen ODC uit Boxtel, Rood Wit’67 verdedigt in Melick een 1 – 0 voorsprong tegen FC Roerdalen. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur.

Voor een plek in de derde klasse, dat voor de Leendenaren in 2009 voor het laatst voorkwam, speelde DOSL vorige week in Oirschot tegen Spoordonkse Boys. Deze wedstrijd werd na verlenging met 1 – 3 gewonnen, waarna afgelopen donderdagavond VCB met grote cijfers, 1 – 7, werd verslagen. ODC versloeg diezelfde avond na een zenuwslopende wedstrijd sv Budel. Een dag later werd bekend dat de finalewedstrijd wordt gespeeld op het (neutrale) terrein van Rood-Wit Veldhoven.

Om de vierde klasse te bereiken moet Rood Wit’67 in een tweeluik afrekenen met FC Roerdalen. Vorige week eindigde de eerste wedstrijd in een 1 – 0 overwinning, vandaag is op het sportpark Melick de terugwedstrijd. Het is sinds 2011 dat de club uit Budel-Schoot/Dorplein voor het laatst uitkwam in de vierde klasse.