Webinar ‘Mijn kind heeft een hoog leesniveau, wat nu?’

Op dinsdag 3 oktober wordt door Bibliotheek De Kempen in het kader van de Kinderboekenweek een webinar georganiseerd ‘Mijn kind heeft een hoog leesniveau, wat nu?’. Dit is speciaal voor ouders van kinderen in groep 1-6, wiens kinderen een stuk beter dan gemiddeld kunnen lezen. Een kind dat juist voorloopt met lezen wil namelijk graag een “moeilijk” boek qua taalniveau, maar niet qua belevings-niveau. Soms worstelen ouders, maar ook scholen en bibliotheken hiermee. Wat kun jij als ouder doen om je kind te helpen? Welke boeken zijn geschikt voor deze kinderen? De online lezing wordt gegeven van 20:00 tot 21:00 uur via Zoom en is gratis bij te wonen. Reserveren kan tot 17.00 uur op de dag zelf via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.