Extreem uitdagende ATB-toertocht ‘Rondje Cranendonck’

CRANENDONCK – Zondag 17 december organiseert Budelse TWC de Zwoegers de “Rondje Cranendonck”-ATB-toertocht, een uitdagende rit door de natuur van de zes dorpen van Cranendonck. Inschrijven en vertrek kan tussen 8.30 – 10.00 uur bij Sporthal de Zuiderpoort in Budel. De afstanden van 37 km, 47 km en 63 km zijn geschikt voor zowel ervaren als recreatieve fietsers. Er is een nieuw gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet door prachtige natuur, met toestemming van diverse natuurorganisaties en eigenaren. Duidelijke markeringen, vernieuwde Scan&Go en meer dan 40 verkeersregelaars zorgen voor een veilige rit. De rustpost voor tussentijdse energie is bij Scouting Kizito. Voor alle informatie, bezoek www.dezwoegers.nl of bel Peter Vos op 06-22413785.