Repaircafé, geef je spullen een tweede kans

repaircafe

Heb je een defect apparaat, beschadigde kledij of kan je fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Kom dan op vrijdag 15 maart van 18.00 – 21.00 uur naar het Repair Café in het Michielshof te Achel. Deskundige vrijwilligers staan voor je klaar om volledig gratis jouw elektrische apparaten, kleding, tuingereedschap, fiets, enz. te herstellen. Extra onderdelen moet je wel betalen. Ook is er een weggeefhoek ingericht, waar niet meer gebuikte spullen kunnen worden afgegeven. Ook de zadenbibliotheek sluit aan. In de zadenbieb kan je zaden van eetbare planten, sierplanten, bloemen, en kruiden brengen en meenemen. Tenslotte kun je een niet meer gebruikte kinderfiets brengen voor de fietsenbieb, waar tegen lage kosten een kinderfiets kan worden geleend.