Nieuwe samenwerkingspartners op Informatieplein Budel

CRANENDONCK: Sinds september 2023 kun je bij het Informatieplein terecht voor tips en praktische hulp bij vragen over allerhande zaken. Medewerkers van diverse organisaties staan elke donderdagmiddag van 13:30-15:30 uur voor je klaar bij de Bibliotheek in MFC De Borgh in Budel. Vanaf juni zijn er nieuwe organisaties die bij het informatieplein aansluiten. Op elke tweede donderdag van de maand is voortaan de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg aanwezig. Maatschappelijk Werk Cranendonck, m.n. Lumens, is er iedere derde donderdag van de maand en de Sociaal Makelaar Budel en Gastel is elke donderdag in De Borgh en daarnaast vrijdags in De Zoete Inval te Gastel. Je loopt gewoon binnen zonder afspraak en de hulp is gratis voor iedereen.