Jongerencentrum in Sint Maartenshuis Heeze opent haar deuren

HEEZE: Na een grondige renovatie wordt op 29 mei in het Sint Maartenhuis het nieuwe jongerencentrum van Heeze feestelijk geopend. Van 14:00 – 17:00 uur zijn er activiteiten voor jongeren tussen 10 en 14 jaar en van 18.00 – 21.00 uur zijn jongeren vanaf 15 jaar welkom. Ook ouders zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Rond 15:30 uur zal het jongerencentrum officieel worden geopend door wethouder Maaike van Breugel. Het Jongerencentrum streeft ernaar om vanuit een veilige en inclusieve omgeving een positieve invloed te hebben op het leven van jongeren en hen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. De ontmoetingsplek staat gratis open voor alle jongeren uit gemeente Heeze-Leende. Voor meer info zie www.cordaadwelzijn.nl.