Seniorenwandelingen in kasteelpark Geldrop

Foto: Rob Biesters

GELDROP – Wandelingen in het kasteelpark, speciaal voor senioren is een nieuwe activiteit van IVN Geldrop. Vier keer per jaar, op de donderdag in de week van de seizoenswisseling, van 14.00 tot 15.00 uur. De wandelingen vinden dicht bij huis plaats, duren ongeveer een uur, en gaan over met een rollator goed begaanbare paden. De zomerwandeling vindt plaats op 20 juni. Startpunt is natuurinformatiecentrum De Paardestal tegenover het kasteel. Deelname is gratis. De wandeling ‘de Zomer’ is onderdeel van de cyclus ’De Vier Jaargetijden’. Door steeds in eenzelfde omgeving te wandelen zijn de veranderingen van de natuur door de wisseling van de seizoenen goed te bewonderen. IVN natuurgidsen begeleiden de deelnemers. Meer informatie op www.ivn.nl/geldrop.