Rioolvervanging Ten Brakeweg Sterksel

Foto: Google Maps

STERKSEL – De gemeente Heeze-Leende gaat het riool in de Ten Brakeweg in Sterksel vervangen, omdat de kwaliteit slecht is. Het gemengde riool, tussen de Dreef en het fietspad naar de Kloostervelden, wordt vernieuwd. Naast het vervangen van het riool wordt de berm verlaagd om regenwater van de weg op te vangen, zodat het via de berm in de bodem kan trekken. Het afvalwater blijft ongewijzigd naar de waterzuivering gaan. Op dinsdag 7 mei was er een inloopavond om aanwonenden te informeren en vragen en opmerkingen te verzamelen. De werkzaamheden staan gepland voor de tweede helft van dit jaar. Voorafgaand aan de uitvoering vindt er een tweede inloopavond plaats, waarin de aannemer de planning en bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden zal toelichten.