Betrokken bij de Strabrechtse Heide en omgeving?

HEEZE – Voel jij je betrokken bij de Strabrechtse Heide en de omgeving er omheen? Bezoek dan de inloopbijeenkomst op donderdag 13 juni van 19.00 tot 21.30 uur in ’t Perron te Heeze. Het landelijk gebied rondom natuurgebied de Strabrechtse Heide verandert. Er zijn zorgen over droogte, kwaliteit van de natuur, de hoeveelheid en de kwaliteit van het water in en rondom de Strabrechtse Heide. Er wordt uitgezocht welke veranderingen nodig zijn om deze zorgen weg te nemen en kan worden samengewerkt aan een mooie en gezonde omgeving van de Strabrechtse Heide zodat er ook in de toekomst van kan worden genoten. Tijdens de inloopbijeenkomst vertellen verschillende experts meer over de doelen van de gebiedsgerichte aanpak en hoe inwoners worden betrokken.