Praatje over schone lucht en energiezuinig ventileren

WEERT – Voor je gezondheid is het belangrijk om je huis goed te ventileren. De lucht in huis raakt op allerlei manieren vervuild. We ademen, koken, drogen de was enzovoort. In één op de tien woningen zit schimmel en in veel huizen hangt binnen meer fijnstof dan buiten. Energiecoach Leo Janssen legt op donderdag 13 juni uit waarom ventileren zo belangrijk is, hoe je energiezuinig kunt ventileren en hoe kierdichtheid niet het verkeerde effect heeft. Het informatief praatje start om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl. Het praatje wordt georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Dit is een samenwerkingsverband tussen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.