Adverteren bij RTV Horizon

De kracht van reclame, zit hem in de herhaling. RTV Horizon heeft veel aantrekkelijke mogelijkheden voor ondernemers! Uw boodschap heeft gegarandeerd een groot bereik op Horizon TV, Radio Horizon en de nieuwswebsite rtvhorizon.nl

Radio Horizon

Radio Horizon is uitgegroeid tot de best beluisterde streekomroep van Zuid-Oost Brabant met zo’n 35.000 regelmatige luisteraars en na Omroep Brabant de beste beluisterde omroep in onze regio. Ook u als ondernemer kunt mee profiteren van ons succes. Radioreclame is helemaal niet zo duur als men vaak denkt. Wij hebben oplossingen voor elk budget. Wilt u ook reclame maken die écht scoort? Neem dan snel contact met ons op via 06-27004222 of vul hieronder het formulier in, en binnen 24 uur weet u tot op de euro nauwkeurig hoeveel uw reclamecampagne op Radio Horizon kost. Dit is uiteraard zonder enige verplichting.

Horizon TV

Horizon TV werkt met een zogenaamd cyclusmodel. Het maakt dus niet uit hoe laat de kijker inschakelt; het programma wordt gezien. Dit geldt uiteraard ook voor uw reclame. Deze gaat ieder uur in de carrousel mee en wordt dus 24 keer per dag uitgezonden. Wij werken niet meer met een gedateerde stilstaande slide maar zorgen dat uw professioneel reclamefilmpje echt voor u werkt en dus ’t beoogde resultaat behaald. De prijs die u betaald is van vele factoren afhankelijk maar er zijn al reclamecampagnes mogelijk vanaf 150 euro per week. Onze reclameadviseur informeert u graag over de mogelijkheden.

Direct een prijs op maat ontvangen

  Campagne informatie

  Wanneer u al weet hoe u campagne eruit moet gaan zien kunt u onderstaande gegevens invullen.

  Indien bovenstaande gegevens onbekend zijn, dan kunt u de velden leeglaten.
  U kunt doorgaan naar de volgende stap en daarna op verzenden klikken.

  Beveiligingsvraag, ter controle

  Wilt u vanaf vandaag ook gebruik maken van de kracht van reclame via RTV Horizon? Vul het formulier in en een van onze sales medewerkers zal direct met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Commercial
  Uiteraard kan RTV Horizon ook ondersteunen bij de productie van uw radio of TV commercial. Wij werken uitsluitend met professionele bedrijven voor de productie hiervan. Deze producties kunnen wij tegen een gunstig tarief aanbieden.

  Direct contact opnemen?

  Onze reclameadviseurs zijn gespecialiseerd in reclame voor mkb-bedrijven. Zij zetten uw wensen en doelen om naar een effectieve reclamecampagne in Zuid-oost Brabant.

  Adverteren op RTV Horizon? Bel met Peter!

  Peter van der Sande
  E-mail: sales@rtvhorizon.nl
  Telefoon: 06 27 00 42 22