Stage & Vacatures

RTV Horizon is de streekomroep voor de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende. Via radio, TV, internet en sociale media, houden wij de inwoners van Zuidoost Brabant op de hoogte van wat er speelt in hun omgeving. Om onze activiteiten verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar gemotiveerde nieuwe vrijwilligers. Je maakt deel uit van een enthousiast team en wij zorgen voor een goede begeleiding.

Redacteur (M/V)

De redacteur is verantwoordelijk voor de productie en/of bewerking van de inhoud van teksten van berichten over nieuws en evenementen. Hij/zij maakt berichten geschikt voor gebruik en verspreiding via radio, tv, internet en sociale media.

Verslaggever Radio / TV / Internet (M/V)

Een verslaggever is een redacteur en journalist die na vooronderzoek op televisie, radio en/of internet verslag doet van (vaak actuele) onderwerpen. Het kan gaan om actuele, politieke of maatschappelijke kwesties uit onze regio maar ook om verslagen over sportwedstrijden.

Fotograaf  TV / Internet (M/V)

De fotograaf maakt opnamen tijdens een evenement, gebeurtenis of locatie uitzending. Hij/zij is doorgaans zelfstandig actief op locatie. Soms voegt hij/zij een korte tekst toe aan de beelden. De beelden worden op onze internetsite en/of kabelkrant geplaatst en voor promotie doeleinden van RTV Horizon gebruikt.

Cameraman TV (M/V)

De cameraman is een professional die veelal samenwerkt met een verslaggever en soms geluidsman. Een cameraman maakt video-opnamen tijdens een evenement, gebeurtenis, optreden, maar ook korte documentaires. Hij/zij is werkzaam op locatie.

Beeld Editor TV (M/V)

De editor werkt meestal samen met de verslaggever, cameraman en soms een geluidsman. Hij/zij verwerkt het ruwe beeldmateriaal tot een eindproduct en houdt daarbij rekening met de eisen die de Mediawet stelt aan uitzending van beeldmateriaal.

Presentator Sportprogramma radio (M/V)

De presentator Sportprogramma werkt op zondagmiddag vanuit de studio waar hij/zij live informatie over sportgebeurtenissen uit de regio deelt met de luisteraars. Hij/zij houdt telefonisch interviews met verslaggevers op de sportlocaties. Hij bereidt een programma inhoudelijk gedegen voor.

Reageren of meer weten?
Ben jij die gemotiveerde vrijwilliger, die bij wil dragen aan het maatschappelijke succes van onze eigen streekomroep? Stuur dan een mail: welkom@rtvhorizon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.