Stage & Vacatures

RTV Horizon is de streekomroep voor de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende. Via radio, TV en het internet, met een Youtube-kanaal, houden wij de inwoners van Zuidoost Brabant op de hoogte van wat er speelt in hun omgeving.  Om onze activiteiten verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar vrijwilligers:

Reageren of meer weten?
Ben jij die gemotiveerde vrijwilliger, die bij wil dragen aan het maatschappelijke succes van onze eigen streekomroep? Stuur dan een mail naar: info@rtvhorizon.nl

Hoofdredacteur (M/V)
Je geeft leiding aan een team van vrijwilligers. Werkt aan de redactieplanningplanning. Onderhoudt contacten. Coördineert de mensen die binnen de nieuwstak van de omroep actief zijn. Doet voorstellen voor de redactionele toekomststrategie voor Horizon TV.

Redacteur (M/V)
De redacteur is verantwoordelijk voor de bewerking van de inhoud van nieuws en evenementen. Maakt berichten geschikt voor gebruik en verspreiding via radio,tv, Twitter en internet .

Verslaggever Radio / TV / Internet (M/V)
Een verslaggever is een redacteur en journalist die na vooronderzoek op televisie, radio en/of internet verslag doet van (vaak actuele) onderwerpen: het kan gaan om actuele, politieke of maatschappelijke kwesties uit onze regio maar ook om verslagen over sporten als voetbal of tennis.

Fotograaf  TV / Internet (M/V)
De fotograaf maakt opnamen tijdens een evenement, gebeurtenis of locatie uitzending. Hij is doorgaans zelfstandig actief op locatie binnen de gemeenten waarvoor wij werkzaam zijn. Zijn beelden worden op onze internetsite en/of kabelkrant geplaatst en voor promotie doeleinden van RTV Horizon gebruikt.

Cameraman TV (M/V)
De cameraman is een professional die veelal samenwerkt met een verslaggever en soms geluidsman. Een cameraman maakt video-opnamen tijdens een evenement, concert of optreden, maar ook documentaires en actualiteiten. Hij is werkzaam op locatie binnen de gemeenten waarvoor wij werkzaam zijn.

Beeld Editor TV (M/V)
De editor werkt samen met de verslaggever, cameraman en eventueel geluidsman. Hij verwerkt het ruwe beeldmateriaal tot een eindproduct. Hij houdt daarbij rekening met de eisen die de mediawet stelt aan uitzending van beeldmateriaal. Na de eindmontage draagt de editor zorg voor distributie van de reportage.

Presentator Sportprogramma radio (M/V)
De presentator Sportprogramma werkt op zondagmiddag vanuit de studio waar hij live informatie van sportgebeurtenissen uit de regio deelt met de luisteraars en telefonisch interviews houdt met verslaggevers op de sportlocaties. Hij bereidt een programma inhoudelijk gedegen voor.

Reageren of meer weten?
Ben jij die gemotiveerde vrijwilliger, die bij wil dragen aan het maatschappelijke succes van onze eigen streekomroep? Stuur dan een mail: info@rtvhorizon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.