Verslag Heeze-RPC: 0-0

Wedstrijdverslag zondag 7 september: In de nieuwe, gemengde (Zuid 1/Zuid 2), competitie werd o.a. begonnen met de wedstrijd RKSV Heeze 1 tegen RPC 1. Geen onbekenden van elkaar en dat was duidelijk temerken. Men wilde niet van elkaar verliezen en gingen er van het begin af aan stevig tegen aan. Het spel ging redelijk snel op en neer. Tot grote kansen leidde dit niet. Vandaar dat het met de rust nog steeds 0-0 stond.
In de tweede helft veranderde er niet veel. De overigens goed leidende scheidsrechter nam wat onduidelijke beslissingen, tenminste voor het publiek. Ook de spelers raakten enigszins geïrriteerd, maar het werd absoluut geen schoppartij. Na nog een 100% kans voor de bezoekers maakte de scheids een einde aan de wedstrijd. De stand was en bleef 0-0. En daar waren beide kampen niet ontevreden over.