Parkinsoncafé over revalidatie

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur houdt het Parkinsoncafé in Valkenswaard een gratis bijeenkomst rondom een bepaald thema. Tijdens de bijeenkomst van vrijdag 26 september informeertdr. José Hofstede, revalidatiearts van het Màxima Medisch Centrum Veldhoven, over de mogelijkheden en ontwikkelingen in revalidatie voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Naast de lezing is er in de ruimte een expositie van schilderwerken, gemaakt door Bob Bruns. Bob is sinds 2007 Parkinsonpatiënt maar zijn passie voor schilderen is nog steeds volop aanwezig. Een exemplaar van het schilderij ‘Parkinson’ zal worden geveild aan de hoogste bieder, bij een inschrijving vanaf 350 euro. De opbrengst wordt geschonken aan het Parkinson-onderzoeksteam van prof. dr. Bas Bloem van het UMC St. Radboud te Nijmegen.
Welkom
Geïnteresseerden zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Vanaf 13.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 14.00 uur start de presentatie. De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.