Cursus portrettekenen- en schilderen

Eind september start weer de cursus Portrettekenen bij de Volksuniversiteit De Draaikolk in Valkenswaard. Op maandagmorgen van 10.00 – 12.30 uur leren de deelnemers in een groep van max. 12 cursisten,het portrettekenen onder de knie te krijgen of hun technieken te verbeteren aan de hand van steeds weer wisselende modellen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus zijn: leren kijken, materiaal gebruik, verhoudingen, plasticiteit, licht/donker partijen en expressie. De cursus, die loopt van september 2014 tot en met januari 2015, wordt gegeven door José Jansen. Na januari is verlenging van de cursus tot april 2015 mogelijk.
José heeft haar opleiding genoten aan de Kunstacademie in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. José is autonoom kunstenaar en docent. Daarnaast schildert zij portret in opdracht. Ze geeft al 30 jaar teken- en schilderlessen bij diversen Culturele Centra en al 25 jaar portretteken- en schilderlessen.
Voor meer informatie: José Jansen 040 2845775 of www.draaikolk.nl