Uitnodiging presentatie boek ‘Spinsels’ van Mari de Bijl

Op zondag 23 november presenteert boswachter Mari de Bijl zijn boek ‘Spinsels’ in De Zwaan in Heeze.
Een jaar of vier geleden begon Mari de Bijl een column te schrijven op de Natuurpagina van het EindhovensDagblad. Uit de ruim 200 verhalen die Mari schreef heeft hij er ruim 50 geselecteerd voor Spinsels. Elk verhaal is voorzien van een prachtige foto, subtiele tekening, of schitterende illustratie.
Het boek wordt gepresenteerd tussen 12.00 en 14.00 uur (Mari de Bijl zal zeker tot 15.00 uur aanwezig blijven) zal in Tapperij de Zwaan Kapelstraat 23 in Heeze.
Met de vele uren die er door Anita Tuinhout (lay-out) aan verspijkerd zijn, de schitterende foto’s van Marijn Heuts, de subtiele tekeningen van Ciel Broeckx en de prachtige illustraties van Frans Manders is het een sprankelend boek geworden
Wat gaat er gebeuren in het Zwaantje? Mari zingt eigen liedjes in een bandje met Jan- Willem Verhoeven en Theo Leupen waarbij Ad Voets voor het geluid zorgt. Ze gaan daar enkele nieuwe liedjes zingen die raakvlak hebben met de natuur. Ze hebben er al twee keer eerder opgetreden in een heel gezellige sfeer.
Rond 13.00 uur zal Berry Knapen, de Heezer absurdist, tonprater, straatartiest en natuurliefhebber, het boek presenteren. Hoe precies? Laat dat maar aan Berry over.
Het boek is in Heeze te koop bij boekhandel Lektura en bij de Welkoop (Boerenbond). In ieder geval ook deze middag in het Zwaantje. In Geldrop ligt het boek bij boekhandel Van Grinsven. Het kost €14,95.
Indien gewenst zal Mari de Bijl het boek in het Zwaantje signeren. De eerste kop koffie is gratis.