Informatiemarkt ‘Samen leven’ op 16 november

Vanaf 2015 verandert er veel in de zorg, de Wmo, jeugdzorg en de Participatiewet. De gemeente Heeze-Leende vindt het belangrijk dat u als inwoner op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in dezorg. Wat betekent dit voor onze inwoners? Dat is de belangrijkste vraag.
Informatie delen
De gemeente plaatst alle actuele informatie op de website www.heeze-leende.nl en is telefonisch, via het Loket maatschappelijke ondersteuning, bereikbaar voor vragen.
Om ook op een andere manier in contact te komen met u als inwoner, vindt er op 16 november een ‘Samen leven’ markt plaats. Dit is een informatiemarkt over de veranderingen in de zorg.
De gemeenten Valkenswaard, Cranendonck en Heeze-Leende organiseren gezamenlijk deze markt. De informatiemarkt vindt plaats in cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard van 13.00 tot 17.00 uur.
De ‘Samen leven’ markt
Op de ‘Samen leven’ markt geven diverse betrokken partijen en instanties, zoals zorgaanbieders, particuliere initiatiefnemers en de gemeenten, uitleg over de veranderingen in de zorg. Er is ook een ‘lippenbank’ waarop wethouders in gesprek gaan met hun inwoners, De wethouders Wilma van der Rijt, Jos van Bree en Mathieu Moons zijn van 14.30 tot 15.30 uur aanwezig om vragen van inwoners uit Heeze-Leende te beantwoorden. Verder zijn er een demonstratie rolstoeldansen en lezingen en worden filmpjes getoond in de theaterzaal.
Heeft u vervoersproblemen om de informatiemarkt te bezoeken?
Als u geen gebruik kunt maken van Taxbus, familie of vrienden en daardoor niet zelfstandig in Valkenswaard kunt komen om de informatiemarkt te bezoeken, kunt u zich melden bij het Loket maatschappelijke ondersteuning op telefoonnummer (040) 224 1455 tussen 09.00 uur en 12.30 uur.
Gaat u naar de informatiemarkt en u hebt nog een plekje vrij in de auto, denk dan ook aan andere geïnteresseerden die naar de markt willen komen! Als u bereid bent om iemand mee te nemen, geef dat dan aan bij het Loket maatschappelijke ondersteuning.
Voor meer informatie over de veranderingen in de zorg en de informatiemarkt kunt u terecht op www.heeze-leende.nl.