Prins Erwin (Roeters) in Heeze

Op een druk bezocht prinsenbal van de Kraaienvangers in Heeze werd zaterdagavond Erwin Roeters als 51ste Prins der Kraaienvangers gepresenteerd. Hij is de opvolger van Prins Rens d’n Urste en zijn adjudantenBas en Jeroen.
Erwin Roeters (30) is opgegroeid in de wijk de Nieuwe Hoeven in Heeze. Erwin is getrouwd met Els (26) en is bijzonder trots op zijn zoontje Luuk van 9 maanden. In het dagelijks leven is Erwin werkzaam als belastingadviseur bij Crowe Horwath Foederer in Eindhoven.
Vrije tijd besteedt Erwin graag aan de fanfare en tennis. Sinds zijn 9de is hij lid bij Fanfare Sint Nicasius als slagwerker en sinds kort is hij weer begonnen met tennis bij TV Heeze. Naast de fanfare en het tennis is Erwin actief bij de lokale VVD als fractievertegenwoordiger en bij de Brabantsedag. Hij is lid van wagenbouwersgroep Vriendenkring Ietskes Schif.

Erwin wordt als Prins bijgestaan door zijn adjudant André Kuijten (vriend), Vorst Leo van Lierop en Grootvizier Remy Hurkmans. Het motto van de Prins voor carnaval 2015 is: Houd oe trom maor paraot, met deze Prins loopt de polonaise in de maot!
Na de lancering volgden de felicitaties en werd er nog een gezellig feestje gebouwd tot in de late uurtjes. De Kraaien wensen Prins Erwin en zijn adjudant André, een geweldig carnavalsseizoen toe.
Fotografie: Heeze24.nl