Heren 1 hockeyclub Cranendonck grijpt net mis

In de thuiswedstrijd tegen Meerssen heeft Cranendonck op het nippertje verloren, de eindstand bedroeg 3-4.

In de eerste helft waren Cranendonck en Meerssen erg gelijkwaardig, beide ploegen kregen de kans om op een voorsprong te komen, echter was het Meerssen dat na een snel genomen vrije slag op 0-1 voorsprong kwam. Goede kansen van Cranendonck volgden hierop, zo was Lars Sanders erg dicht bij de aansluitingstreffer. Helaas werd er voor rust niet meer gelijkgemaakt, maar de strijdlust werd er niet minder om.

In de tweede helft was het Michael van den Eijnden die al snel de 1-1 op het bord wist te zetten. Na een knappe solo langs drie man was zijn backhand onhoudbaar. Enkele minuten later was het Meerssen dat voor de 1-2 tekende. Joost Groenen maakte met zijn lage sleepcorner de 2-2, en even later na een knappe variant de 3-2.

Meerssen kwam echter binnen een paar minuten op gelijke hoogte en zelfs langszij. Via een strafbal kwam de 3-4 op het scorebord, wat tevens de eindstand werd. Er kwamen nog 2 grote kansen via strafcorners van Joost Groenen, maar deze werden door de keeper van Meerssen gekeerd.
Volgende week gaan de heren van Cranendonck op bezoek bij Apeliotes in Nijmegen, waar ze wederom voor een goed resultaat gaan!