Vrijwilligers Valkenhof genomineerd

Omroep Brabant organiseert jaarlijks de verkiezing van de Brabander van het Jaar. Hiervoor worden tien kandidaten genomineerd, die zijn voorgedragen door hun omgeving. Dit jaar is echtpaar Jo en Ria deJongh uit Valkenswaard één van de tien genomineerden. Jo en Ria werken al jaren als vrijwilliger in zorgcentrum Taxandria in Valkenswaard. Vijf avonden in de week runnen ze grand café De Jagthoorn; de ontmoetingsplek waar dementerende bewoners en hun familie samenkomen. Jo en Ria zijn met het vrijwilligerswerk begonnen toen hun ouders in Taxandria woonden. Hun ouders zijn inmiddels overleden, maar Jo en Ria komen er nog steeds, inmiddels al 12,5 jaar.
Stemmen
Van 25 november tot 10 december kunnen mensen stemmen op hun favoriete kandidaat. Dat kan door een mail met de naam van de kandidaat en een motivatie waarom u op deze kandidaat stemt te sturen naar: brabandervanhetjaar@omroepbrabant.nl. Op 18 december maakt de Commissaris van de Koning bekend wie zich de Brabander van het Jaar 2014 mag noemen. Meer informatie: www.omroepbrabant.nl/brabandervanhetjaar