Infomarkt glasvezel Heeze voor 55+

Bent u ook benieuwd naar allerlei nieuwe toepassingen die het u mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen? En wat HSLnet u kan bieden, om plezierig en comfortabel te kunnen wonen? Kom dan naar depraktische informatiemarkt ‘Plezierig en Comfortabel Wonen’ op donderdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur in dorpshuis ’t Perron in Heeze. Alle 55-plussers zijn van harte welkom, de bijeenkomst is gratis en natuurlijk staat de koffie klaar!
Programma:
10.00 – 10.15 uur Ontvangst met koffie en thee
10.15 – 10.30 uur Een korte inleiding over domotica toepassingen door Paul Kempen, TriNed
10.30 – 12.00 uur Informatiemarkt met voorbeelden van praktische toepassingen door:
• Gociety met de GoLivePhone: een unieke smartphone-oplossing die senioren op uiteenlopende manieren ondersteunt en een bijbehorende webapplicatie, de GoLiveAssist, die zorg op afstand facilliteert.
• Smarthomes en MiBida: een beeldscherm met slimme, begrijpelijke en toegankelijke technologische oplossingen en diensten in de persoonlijke woon- en leefomgeving.
• Zuidzorg met Beeldzorg/ Zorg op Afstand: overleg met de verpleegkundige of specialist via uw eigen TV of een ander beeldscherm.
• Dorp Zorg en Welzijn: met ComfiCare, alleen afnemen waar u behoefte aan heeft in uw dagelijks leven. Van communicatie via uw tv tot het inschakelen van zorg, van het schakelen van de verlichting tot het openen van de voordeur, comfortabel én veilig.
• Onsplatform.tv: staat voor samen doen, samen veilig, samen gezond en samenhang en biedt daarvoor veel producten, van leren of bewegen op afstand tot digisoos, van familiesites tot sociale controle. Neem tijdens de ochtend gratis deel aan een beweegles met een instructeur op afstand!
• TriNed, PLINQ en CanalDigitaal, (aanbieders van internet, telefoon en TV op HSLnet)
HSLnet
Het zal u niet ontgaan zijn dat Heeze-Leende trots is op HSLnet, glasvezel met een ideaal. De unieke kwaliteiten van het glasvezelnetwerk maken het mogelijk dat bovenstaande toepassingen voor alle inwoners mogelijk worden. Het glasvezelnetwerk van HSLnet kent geen beperkingen voor het doorgeven van beeldcommunicatie en dat maakt de mogelijkheden onuitputtelijk. En daar gaan de bewoners van Heeze-Leende-Sterksel ten volle van profiteren.
Aanvulling op bijeenkomst Seniorenbelangen
De bijeenkomst van 27 november sluit mooi aan op de bijeenkomst van ‘Seniorenbelangen Heeze-Leende-Sterksel’ d.d. 14 november over plezierig en comfortabel wonen. De bijeenkomst van 27 november laat u een aantal praktische voorbeelden en mogelijke toepassingen zien en ervaren.
Wij hopen u te ontmoeten op donderdag 27 november van 10-12 uur in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze.