Boerenbruidsparen Ossedrijvers bekend

Sterksel – De bruidsparen voor de (jeugd) Boerenbruiloft van CV Ossedrijvers, Sterksel zijn bekend gemaakt. Op 16 februari 2015 worden in een plechtige plechtigheid twee bruidsparen plechtig in de onecht verbonden:
Volwassen bruidspaar:
Geertruida van Frits van Janne van ‘t Kielegat’s ijzerwinkeltje & Markus van Hen en Cis uit de Oude Ambacht. Zij worden bijgestaan door hun getuigen Pirke van de Bouw, Mark van de Koeikes, Carolientje van Boven de Rivieren & Miekske de Tandenfee uit Kielegat
Jeugd bruidspaar:
Anouk van de Valentijn & Bram van het Peelven. Zij worden bijgestaan door Celine van de Brilhoeve & Thom van de Laathof.
De dag zal beginnen met een boerenstoet om de bruidsparen op te halen. Hierna zullen we aan tafel gaan bij een feestelijke traditionele boeren koffietafel in Dorpshuis Valentijn te Sterksel. De dag zal worden afgesloten met een gezellige feestavond.
Kaarten voor de Boeren koffietafel zijn nog verkrijgbaar voor €10 (volwassenen) en €5 (kinderen tot 12 jaar). Voorverkoop bij café Narragonia, de Attent, café De Scheep en naaiatelier “The Perfect Stitch”. Maar wees er snel bij, want op = op.