Workshops natuurfotografie

Ospel – Staatsbosbeheer biedt dit jaar verschillende workshops aan vanuit Buitencentrum De Pelen. In de wintermaanden kun je aan de slag met kruiden en bloemstyling, vanaf het voorjaar met natuurfotografie. Het decor voor de fotoworkshops is het Nationaal Park De Groote Peel, begeleiding door fotografen Bob Luijks en Nando Harmsen.

Tijdens de workshop natuurfotografie van Bob Luijks komen verschillende algemene zaken aan bod, zoals belichting, compositie en diverse camera-instellingen. Daarnaast zal de nadruk worden gelegd op het leren kijken naar de omgeving.

Ga op pad met Fotograaf Nando Harmsen en ervaar en fotografeer Nationaal Park De Groote Peel op het mooiste moment van de dag: voor dag en dauw of, heel speciaal, in het donker. De workshop bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk.

Data natuurfotografie met Bob Luijks: zondag 12 april en 20 september van 9.30 tot 13.30 uur.

Data dag en dauw met Nando Harmsen: zaterdag 18 april en zaterdag 10 oktober van 7.00 uur tot 11.00. De workshop nachtfotografie met Nando Harmsen is op zaterdag 7 november van 19.00 tot 23.00 uur.

Deelname aan de fotoworkshops kost € 49,- per persoon. Meer informatie en reserveren via: http://www.staatsbosbeheer.nl/peelworkshops