Nieuwe voorzitter voor ’t Perron

Heeze – Het bestuur van de Stichting Beheer Dorpshuis Heeze heeft op 12 januari Johan Cuijten benoemd tot nieuwe voorzitter van dorpshuis ’t Perron. In de persoon van Johan Cuijten is een uitstekende opvolger gevonden van Ben Pollmann, met een goed inzicht in de maatschappelijke betekenis van het dorpshuis en de belangrijkste ontwikkelingen die daar nu plaatsvinden.
Johan Cuijten (54) heeft zijn sporen in het verenigingsleven reeds verdiend. Sinds 2011 is hij voorzitter van het Oranjecomité. Daarvoor was hij o.a. penningmeester van Fanfare Sint Nicasius, voorzitter van Carnavalsvereniging De Kraaienvangers en lid van de Cultuurcommissie Brabantsedag. Bovendien was hij in 2012 ondernemer van het jaar Industriële Dienstverlening Heeze-Leende. Het voorzitterschap van dorpshuis ’t Perron ligt mooi in het verlengde van wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, aldus Cuijten.
Per 12 januari 2014 heeft Ben Pollmann afscheid genomen als voorzitter van de Stichting Beheer Dorpshuis Heeze. Onder zijn voorzitterschap is de realisatie van dorpshuis ’t Perron tot stand gekomen. Veel verenigingen, organisaties en inwoners van Heeze en daarbuiten heeft hij weten te binden aan ’t Perron. Na een periode van ruim 4 jaar geeft hij de voorzittershamer over aan Johan Cuijten.