Spinningmarathon levert 6.300 euro op

Zondagmiddag 18 januari om 14 uur was het eindelijk zo ver! De Sporthal de Zuiderpoort was veranderd in een Spinning-Arena waar in een circus thema gestreden werd tegen kanker!

Deze middag namen meerdan 160 deelnemers, onder leiding van Christel, Krispijn, Linsey en Richard van Fitlife, deel aan deze Marathon met maar 1 doel: geld inzamelen voor het Toon Hermans Huis in Weert! Geld ophalen voor een plek waar mensen kunnen samen komen. En dat is gelukt! Er werd in totaal € 6.300,- opgehaald. De marathon duurde 4 uur en stond bol van live zang- en dansacts. Er waren breakdansers, steltlopers, vuurspuwers en acrobaten. Ook werden er sportdemo’s gegeven door Fitlife en de kids van de dansschool UC Dance dansten er op los. Het publiek en de fietsers werden zo continue geëntertaind en zelfs het prinsenpaar van Budel-Dorplein lieten de trappers even meedraaien. Dankzij Cranendonckse ondernemers was er voor iedereen een goodiebag en ieder uur een loterij voor de deelnemers en het publiek. En natuurlijk was er voor iedereen genoeg te eten en te drinken.

Een impresie van het evenement is te zien op www.rtvhorizon.nl, je vindt het uiteraard ook terug op Youtube. Namens het Toon Hermans Huis en Fitlife: alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedankt! Tot volgend jaar! Ben je benieuwd naar de foto’s? Kijk dan op www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon. Je vindt de foto’s samen met filmpjes ook op Facebook: www.facebook.com/FitlifeBudel