Brainstormbijeenkomst voor ondernemers

Heeze-Leende – De wereld verandert, zo ook het detailhandelsklimaat.Voor de provincie Noord-Brabant een belangrijke reden om aan de bel te trekken bij gemeenten met het verzoek om ontwikkelingen in kaart te brengen en op grotere schaal te bekijken hoe we het detailhandelsklimaat naar de toekomst toe positief kunnen beïnvloeden. Gemeente Heeze-Leende onderschrijft het belang van het ontwikkelen van een toekomstvisie en de grove lijnen die hiervoor zijn uitgezet. De keuzes waar we voor staan willen wij graag met u delen en bespreken.
Uitnodiging brainstormbijeenkomst
De input van ondernemers in deze fase van visievorming zien wij als grote meerwaarde. Het gaat immers ook om uw toekomst! Namens onze wethouder economische zaken, de heer Jos van Bree, nworden ondernemers dan ook van harte uitgenodigd voor de brainstormbijeenkomst ‘detailhandel’ in de raadzaal van het gemeentehuis in Heeze op dinsdag 10 februari a.s. De avond start om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur.
Bent u ondernemer in Heeze-Leende? We horen graag of u aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan bij onze bedrijfscontactfunctionaris Gertie van Bree via g.v.bree@heeze-leende.nl