Afscheid Hendrik van Kranenburg

Sterksel – Dit jaar nemen we afscheid van onze vertrouwde Burgemeester Hendrik van Kranenburg die reeds 14 jaar lang de huwelijks voltrekkingen van de Boerenbruiloft in alle waardigheid heeft verzorgd.De enige kanttekening die we moeten maken is, dat voor zover ons bekend is, alle bruidsparen na de huwelijksvoltrekking ieder hun eigen weg zijn gegaan. Van enkele bruidsparen weten we dat het liefdes vuurtje nog heimelijk smeult. Desalniettemin zijn alle drijvers en drijverinnekes, CV de Ossedrijvers en met name de bruidsparen Hendrik van Kranenburg zeer erkentelijk voor zijn voorname diensten gedurende de afgelopen 14 jaar.
Dit jaar moesten de Ossedrijvers op zoek naar een waardig opvolger. Helaas is ons dat niet gelukt… Het beste wat we konden vinden was een Burgemeester in opleiding. We hebben dan toch maar besloten om de ceremonie door te laten gaan onder leiding van jeugd Burgemeester Henricus der Laathof. Hij zal worden bijgestaan de Burgemeester in opleiding die op 16 februari aan het volk zal worden gepresenteerd.
Dit heugelijke feit kunt u absoluut niet missen en we nodigen u allen dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
Wilt u deelnemen aan de oer gezellige Brabantse koffietafel, dan kunt u nog kaarten aanschaffen, a EUR 10,- per stuk (kinderen tot 12 jaar voor half geld). De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Attent, Naaiatelier ’the perfect stitch’, Cafe De Scheep en Cafe Narragonia.
Programma 16 februari
15:30 uur Vertrek Boeren stoet vanf Dorpshuis Valentijn
18:00 uur Aanvang Brabantse Koffietafel
19:30 uur Aanvang huwelijks ceremonie
20:30 uur Receptie
21:30 uur Boerenbal
01:00 uur Einde