Rioolrenovatie in Budel

BUDEL – Vanaf 23 februari tot begin april 2015 wordt op diverse locaties in Budel de riolering gerepareerd. In 2013 is in het westen van de kern Budel de kwaliteit van de riolering met videobeelden vastgelegd. De beelden zijn beoordeeld en de locaties welke reparatie behoeven zijn in kaart gebracht.

De reparaties
De reparaties worden uitgevoerd door de firma Van de Kreeke. Mogelijk kan er tijdens de werkzaamheden overlast ontstaan in de vorm van rioollucht en/of borrelgeluiden in het toilet en de gootsteen. Het kan gebeuren dat het water uit sifons van de binnenriolering wordt gezogen. Dit is eenvoudig te verhelpen door de kranen even te laten lopen. Op enkele plaatsen ontkomt men er niet aan om kleine graafwerkzaamheden te verrichten waarbij getracht wordt het verkeer zo veel mogelijk doorgang te laten plaatsvinden.

Meer informatie?
Bewoners van de straten waar werkzaamheden plaatsvinden, worden voorafgaand geïnformeerd door de aannemer. Heeft u nog vragen of wilt u tijdens de uitvoering een melding maken? Neem dan contact op met Ed Goossens of Chantal Schaefer via telefoonnummer 045-524-1800, of u stuur een e-mail naar leidingtechniek@vandekreeke.nl.