PeelPeuzelseizoen weer van start

Regio – Op 1 april gaat alweer het zevende PeelPeuzelseizoen van start. Peelpeuzelen is inmiddels een begrip in de regio geworden.

Hoe werkt het? Je koopt bij één van de VVV’s in de Peelregio een Peelpeuzelboekje 2015. In dit boekje vindt je 10 bonnen, Peuzelkes. Deze Peuzelkes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie hierbij is verplicht.
Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 40 horecabedrijven! Behalve een uitbreiding van het aantal deelnemende horecabedrijven is ook de oplage verhoogd naar 5000 stuks.
Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van een heerlijke boerentosti tot een bordje zoet en van een warme Luikse wafel met kersen of aardbeien tot een broodje met vers gerookte palingfilet. Dus voor ieder wat wils.
De Peuzelkes kunnen van 1 april t/m 31 oktober 2015 worden ingeleverd en het boekje is vanaf 1 maart verkrijgbaar.