NLDOET dorpsgezicht@sterkselcity geslaagd

STERKSEL – Afgelopen zaterdag 21 maart heeft Muziekvereniging ‘De Heerlijkheid’ uit Sterksel deelgenomen aan de NLdoet-dag van het Oranjefonds. De Muziekvereniging heeft deze vrijwilligersdag aangegrepenom zich in te zetten voor de dorpskern, om hier een mooi Dorpsgezicht@SterkselCity van te maken. Het braakliggend terein tegenover de os, als ook het braakliggend veld tegenover de Schillemanstraat zijn onder handen genomen. Een hele uitdaging om dit in èèn dag voor elkaar te krijgen

Alles werd uit de kast gehaald om dit voor elkaar te krijgen en vele toys voor boys waren de hele dag zichtbaar in het dorp; kranen, tractors, minigravers, etc. Mede door de aanwezigheid van deze machines kwamen ook verschillende dorpsgenoten een nieuwsgierig kijkje nemen en de vrijwilligers complimenteren met het werk wat ze verricht hebben.

Aan het einde van deze dag waren alle vrijwilligers moe maar voldaan en kon teruggekeken worden op een geslaagde NLdoet dag. Ze verdienen ook een groot compliment voor hun geweldige, vrijwillige inzet.