Vanavond vergadering Dorpsraad

MAARHEEZE – Maandag 30 maart vergadert de Dorpsraad Maarheeze van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Smeltkroes, Kijkakkers 1, Maarheeze.

Aan de hand van een PowerPointpresentatie zal Jac Biemans uit dedoeken doen hoe Maarheeze eigenlijk aan dat A2-viaduct komt. De brandende vraag die daarop volgt is natuurlijk: “Hoe komen we er weer van af?!”. In de vorige vergadering hebben Wim van der Linden en Peter van Gansewinkel inzage gegeven in de stand van zaken en de toekomstplannen van de Helpende Hand. Maandag zal de dorpsraad bespreken in welke vorm een samenwerking met de Helpende Hand kan worden aangegaan.

Vóór juli willen gemeente en buurtbeheer het functioneren van de dorpsplatforms evalueren. Maandag gaan we bekijken hoe we dat in Maarheeze het best kunnen aanpakken. Behalve het financieel jaaroverzicht 2014, komen verder de gebruikelijke agendapunten als verslag vorige vergadering, mededelingen van gemeente, bestuur en werkgroepen aan de orde. Iedereen wordt van harte uitgenodigd deze vergadering mee te maken.