Nieuw in Budel: Goede Doelen Weekcollecte

BUDEL – Vanaf dit jaar wordt er nu ook in Budel een Goede Doelen Week georganiseerd. Dankzij dit initiatief krijgen de inwoners van Budel de kans om in één keer donaties te doen aan een of meer goededoelen die hun aanspreken. Door de collectes te bundelen komt een groot deel van de ‘individuele’ collectes die door het hele jaar heen georganiseerd werden te vervallen. Zo krijgt u namens 11 goede doelen nog maar één keer collectanten aan uw deur!

De Goede Doelen Week is in diverse plaatsen in Nederland al erg populair gebleken en ook vorig jaar, toen dit voor de eerste maal in Soerendonk gehouden werd, bleek dit een groot succes.

Hoe werkt het precies? Op maandag 1 en dinsdag 2 juni ontvangen alle inwoners van Budel en ook Soerendonk, een brief van de organisatie van de Goede Doelen Week. In deze brief is een overzicht te vinden van de 11 goede doelen die gesteund kunnen worden in Budel. In Soerendonk nemen 10 goede doelenfondsen deel. Iedereen kan zelf aangeven welke doelen hij of zij graag steunt en met welk bedrag. Een week later, op maandag 8 en dinsdag 9 juni, komen de collectanten bij alle inwoners langs om de donatielijsten samen met de gelden op te halen.

Uiteraard zijn nieuwe collectanten steeds van harte welkom. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via kooshegge@gmail.com