Ongeval in Soerendonk

SOERENDONK – Omstreeks 23.00 uur werden de hulpdiensten uit Cranendonck gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Strijperdijk in Soerendonk nabij Camping Slot Cranendonck.
Daar had een aanrijdingplaats gevonden tussen een personenauto en een scooterrijder. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Mogelijk hebben de bestuurders elkaar over het hoofd gezien omdat het erg donker was in het bosrijke gebied vlak voor de ingang van de camping. De inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij, maar de scooterbestuurder liep wel verwondingen op, onder meer aan zijn been. Hij is ter plekke behandeld en gestabiliseerd waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Zowel de auto als de scooter liepen schade op, maar konden wel gewoon verder rijden en verplaatst worden. De politie nam bij de bestuurders een blaastest af om te kijken of er sprake was van alcohol in het verkeer, iets wat vrijwel altijd gedaan wordt ter controle, maar beide bestuurders hadden geen alcohol genuttigd, althans niet boven de maximale toegestane hoeveelheid. Wellicht zal de politie nog onderzoek doen naar de exacte toedracht van de aanrijding.