Zeer uniek en variabel aanbod Tijdens Diensten & Goederenveiling

Heeze – De Diensten- en Goederenveiling van RKSV Heeze (organisatie i.s.m. Oranjecomité Heeze) wordt gehouden op zondag 26 april aanstaande in zaal De Hooizolder in Heeze. Aanvang 19.30 uur.

Er is een boekje verspreid in Heeze en Sterksel waar de aangeboden diensten en goederen in staan. Het totale aanbod kunt u ook vinden op de website www.rksvheeze.nl, in het menu Activiteiten / aanbod veiling 26-4-2015. Na het drukken van het boekje zijn er nog enkele items bij gekomen. Bijvoorbeeld een aanhanger en een paraglyde tandemsprong. Het is zeer de moeite waard!
Ook heeft u in de afgelopen 2 weken op Horizon TV en op de website alle diensten voorbij zien komen, die op deze zondagavond ”onder de hamer” gaan.
Ook u bent welkom. Er is voor elk wat wils. Bied mee en sla uw slag! Verhinderd? Het uitbrengen van een schriftelijk bod is mogelijk. Notaris mr J. in ’t Hout zal erop toezien dat alles goed verloopt.
De presentatie is in handen van de veilingmeesters Dirk van Gaal en Luc van Veen. En er is live muziek van de Toricko’s. Het belooft een geweldige avond te worden. Het doel van de opbrengst is een aanzet voor realisatie uitbreiding kleedlokalen.
Zondag 26 april a.s., zaal De Hooizolder te Heeze (Kapelstraat 29), aanvang 19.30 uur.
Vragen? Mail naar dienstenveiling@rksvheeze.nl.
Foto: Heeze24