Toon Verhoeven stopt bij brandweer Cranendonck

Op 10 augustus 2013 neemt de heer Toon Verhoeven officieel afscheid van de brandweer Cranendonck. Toon stopt na 26 jaar in de actieve dienst te zijn geweest. Hij blijft werkzaam bij de VeiligheidsregioBrabant Zuidoost als hoofd van de afdeling preventie en heeft daarnaast nog een piketfunctie in de rampenbestrijding.

Toon is zijn loopbaan bij de brandweer begonnen op 1 januari 1987 als brandwacht. Na diverse opleidingen heeft hij het gebracht tot Officier van Dienst. In die hoedanigheid gaf hij leiding aan diverse eenheden tijdens grotere calamiteiten. De laatste jaren was Toon actief als postcoördinator van de post Maarheeze en was hij het dagelijkse aanspreekpunt voor deze post. In die hoedanigheid zullen velen van u hem dan ook kennen.

Per 1 augustus stopt Toon met deze werkzaamheden en draagt hij het stokje van postcoördinator over aan Jack Staals. Natuurlijk laten we dit afscheid niet zomaar voorbij gaan. Daarom wordt er op zaterdag 10 augustus een officieel afscheid op de post Maarheeze georganiseerd.