Ans & Rob Gijsberts adopteren tegel

HEEZE – Eeuwige Jeugd was het thema van de Brabantsedag in 1980. In datzelfde jaar werd Buurtvereniging de Laarstukken opgericht. Ans en Rob zijn vanaf het begin lid van deze club en hebben met het gehelegezin actief en vooral met veel plezier deelgenomen aan vele optochten. Dit enthousiasme is inmiddels overgenomen door hun vijf kleinkinderen, schoonzoon en schoondochter.

Daarnaast is dochter Boukje al vele jaren betrokken bij het Bestuur van de Stichting Brabantsedag en sinds vorig jaar hanteert zij de voorzittershamer. Zoon Ward is, als medeoprichter van Vriendenkring Haisjo, bij deze groep actief. Haisjo wist in 1993, hun debuut te verzilveren met de 1e prijs. Een bijzondere prestatie.
Denkend aan het thema ‘Eeuwige Jeugd’ maken Ans en Rob het misschien nog mee dat er ’n vierde generatie mee gaat doen met de Brabantsedag.

De 23e Brabantsedag werd destijds gewonnen door Vriendenkring Schenkels. Een groep die al vele malen Algemeen Winnaar is geworden en dit maal met hun onderwerp ‘Het Rasphuis’. Vriendenkring Schenkels is een wagenbouwersgroep vanaf het eerste uur en kenmerkt zich door kolossale wagens te bouwen waarop alles kan draaien en bewegen. Niet alleen hun wagens zijn kolossaal, de groep telt maar liefst zo’n 150 leden.

Inmiddels zijn er al ruim 40 tegels uit de Walk of Fame geadopteerd maar misschien vindt u het ook leuk om ‘adoptie-ouder’ te worden. De kosten zijn eenmalig een bedrag van €100,-. Neem hiervoor contact op Berry Knapen tel. 2264635 of stuur een mailtje naar info@absurdist.nl. Op de Brabantsedag App, www.heeze24.nl, www.hlsnu.nl of op de site www.vriendenvanheeze is te zien welke stenen er inmiddels geadopteerd zijn.