Hernieuwde Levenskracht op audiëntie in Baarn

Op donderdag 7 mei vertrokken er ruim 100 gasten onder het gezang van het Wilhelmus, richting Baarn. Paleis Soestdijk gaf alle gasten de gelegenheid om eens een kijkje te nemen in de keuken van Juliana& Bernhard. Naast imposante schilderijen, ontvangstzalen en kroonluchters, kon men genieten van de prachtige tuin. Op het terras van de Oranjerie kon men in het zonnetje en onder het genot van een drankje, zich nog even wanen in het leven van onze koninklijke familie.

De terugreis bracht iedereen naar De Reinder waar men kon genieten van een koninklijk diner geheel verzorgd door vrijwilligers. Het was dan ook terecht dat zij hiervoor een koninklijk lintje ontvingen uit handen van het bestuur.
De sfeervolle achtergrondmuziek en de prijzen van de loterij vielen ook in de smaak. Nadat alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de gasten werden bedankt voor hun bijdrage, liet Frans Claes weten dat het bestuur zich de koning te rijk voelt met het resultaat van dit uitstapje. Dat belooft wat voor volgend jaar!