Toernooi van internationale allure

MAARHEEZE-Dagelijks krijgt Marieke van Gils – coördinator van het beach event namens hockeyclub Cranendonck – vragen over het toernooi, de bbq en het feest, maar vooral aanmeldformulieren voor het evenementop zaterdag 27 juni. Het deelnemersveld heeft dit jaar een (inter)nationaal karakter. Deelnemende teams komen namelijk niet alleen uit Cranendonck, maar zelfs uit Arnhem en van over de landsgrens.

De wedstrijden worden gespeeld op het speciale zandveld dat voor het evenement wordt aangelegd én op het hockeyveld. Dit jaar wordt er gestreden in twee spelvarianten: beach- en veldhockey of panna en beachvolleybal. Op de zandvelden vinden de wedstrijden plaats van het panna en volleybaltoernooi én uiteraard de beachhockeywedstrijden. Het andere deel van het hockeytoernooi vindt vanzelfsprekend plaats op het hockeyveld.

Voor beide varianten geldt dat teams bestaan uit zes tot tien personen en de wedstrijden duren 15 minuten. Deelname aan het beach- én veldhockeytoernooi is mogelijk vanaf 8 jaar en het panna én beachvolleybaltoernooi is bestemd voor sportievelingen van 16 jaar en ouder. Vanaf een uur of half zes gaat de barbecue aan om de zomerse sfeer te benadrukken en aansluitend start een swingende feestavond. En uiteraard is ook de feestavond geheel in beachstijl.

Op www.hccranendonck.nl vind je alle informatie over het toernooi, en het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 10 juni 2015. Rr is ruimte voor 24 teams voor het beach- én veldhockey en 16 teams voor het panna én beachvolleybaltoernooi..