HEEZE – Op zondag 31 Mei 2015 wordt er in Heeze de derde editie van de Heezer Parelrally gereden, een rally en toervariant uitgezet voor menners en equipes in de bossen en buitengebied van Heeze, metdit jaar als thema Brabant.

Dit jaar is er ook een Parel fietstocht georganiseerd met onderweg diverse stops en activiteiten voor het hele gezin. Dit in samenwerking met Recreatief Heeze Leende, een aantal lokale ondernemers en de Rabobank. De Parelrally fietstocht kruist op een aantal punten de Paardenrally, waardoor je tijdens het fietsen kunt genieten van de paarden.

Om mee te doen koop je een strippenkaart met fietsroute bij de VVV of bij één van de deelnemende bedrijven. De strippenkaart heeft vijf strips die recht geven op een drankje, een hapje of een leuke activiteit bij één van de stops. (Pony rijden, paarden knuffelen, springkussen, knutselen enz.) Kinderen tot 12 jaar kunnen ook mee doen met een leuke kleurplatenwedstrijd. Voor aanvang van de fietstocht zal de mooiste kleurplaat bekend worden gemaakt. Je kunt je kleurplaat tot 27 mei inleveren bij winkeliers die met de Parelpunten werken én bij de VVV.

Programma:
09.45 uur: Verzamelen fietsers op het Gemeentehuisplein
10.00 uur: Start paardendefilé op het Gemeentehuisplein
10.30 uur: Bekendmaking winnaar kleurplatenwedstrijd
11.15 uur: Start Parelfietstocht
Vanaf 15.00 uur bezoeken alle paarden het Kasteel in Heeze. Daarna gaan ze via Tapperij de Zwaan weer terug naar het ruiterterrein.
17.00 uur: Loterij Parelfietstocht bij Tapperij De Zwaan.