Maarheezer Avondvierdaagse komt er aan

MAARHEEZE – Op dinsdag 16 juni 2015 gaat de avond-4-daagse weer van start. Dit keer weer ruim voor de schoolvakantie. Iedereen kan zich inschrijven op www.kvw-maarheeze.nl voor de 5 km of de 8 km. Delopers starten iedere dag tussen 18.00 uur en 19.00 uur. We vertrekken iedere dag net als afgelopen jaren vanaf een andere locatie en daar komen we ook weer aan. Door de enthousiaste inzet van de KBO worden er weer 8 mooie, nieuwe routes gemaakt! Het Gilde zorgt opnieuw via markeringen dat verkeerd lopen wordt voorkomen.

De vrijdagavond proberen we een extra groot feest te maken door wandelaars te vragen verkleed te komen! Ook nodigen we iedereen uit om de wandelaars langs het laatste stuk van de route aan te moedigen of feestelijk in te halen bij Marishof, natuurlijk met muziek en een lekker drankje. Jonge deelnemers die verkleed komen mogen een verrassing grabbelen!

Vindt u 4 avonden lopen te veel, maar wilt u bijvoorbeeld maar 1 avond meelopen? Dat kan. Inschrijven voor 1 avond kan iedere avond op de startlocatie.

Inschrijven via de website kan tot en met zondag 14 juni!

Voor de startlocaties, kosten en om je in te schrijven, ga naar www.kvw-maarheeze.nl