Uit de kunst.: een ode aan 35 jaar Bospop

WEERT – Bospop bestaat dit jaar 35 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met BOSPOP UIT DE KUNST brengen we een ode aan 35 jaar Bospop.

De organisatie van Bospop heeft acht kunstenaarsgevraagd om speciaal voor Bospop een aantal kunstwerken te maken met als thema uiteraard Bospop, 35 jaar. De verzameling kunstwerken die vallen onder BOSPOP UIT DE KUNST worden op dit moment vervaardigd. Ze kijken met een knipoog terug op het 35-jarig bestaan van Bospop en brengen in beeld hoe de kunstenaar Bospop beleeft.

Op donderdag 25 juni om 20.00 uur wordt de expositie BOSPOP UIT DE KUNST officieel geopend bij Café de Harmonie aan de Muntpromenade 6 in Weert. Na de officiële opening is de expositie tot en met 12 juli te bewonderen in Café de Harmonie. Tijdens de openingsuren kan iedereen vrijblijvend binnenlopen. Zie voor actuele openingstijden www.deharmonieweert.nl

Ook op de website www.bospop.nl en op facebookpagina www.facebook.com/bospop is vanaf medio juni een preview te zien van de bijzondere werken. Daar vindt u ook informatie over de verkoop van de stukken.